Ved at bygge hus? Find de bedste materialer til byggeriet

Det er et stort projekt at kaste sig ud i husbyggeriet, men lige så vidunderligt at stå tilbage med sit helt eget hus! Måske ønsker I at lave så meget som muligt selv, eller måske er det stort set overladt til diverse håndværkere? Uanset, er der en masse beslutninger, som I skal træffe, og det kan være ganske overvældende.

Læs med her, hvis I vil være sikre på at træffe de bedste beslutninger for jeres nye hus!

Husets tag – stråtækt eller ej?

Hvis man aldrig har beskæftiget sig med taglæggerbranchen eller stråtækkerbranchen, er det, at skulle vælge en og forholde sig til diverse tagtyper, ret så omfattende. Der er nemlig rigtig mange slags tag at vælge i mellem. I har måske, som de fleste andre familier, afskrevet jer stråtaget – så langt, så godt!

Har I overvejet et Ståltag? Ståltaget er bygget af stålplader, og ses tit som sorte, skinnende plader. Disse plader er yderst modstandsdygtige over for vind og vejr, og kan nemt monteres. I vil altså selv kunne lægge jeres tag. Desuden behøver ståltaget ikke at være sort, det kan være lige den farve, I går og drømmer om, jeres kommende hustag skal have!

En flot facade

Hvordan skal huset ellers se ud? Der er en del farver, man kan have oppe at vende, når man skal tage stilling til, hvilken farve ens hus skal være. Vil I have et murstensbyggeri, indskrænker I helt naturligt jeres muligheder af facadefarver. Ligger huset i et villakvarter, kan I lade jer inspirere af de omkringliggende boliger.

Ligeledes kan jeres facadedør give et friskt pust til jeres hus’ udtryk. Overvej at lade vinduesrammerne og facadedørens farver matche, så I får et strømlinet udtryk. I kan også lade det matche med husets tag!

Held og lykke med byggeriet og jeres nye bolig!