Undgå at ungerne mister skiftetøj med Ikast etiket

De fleste forældre har nok prøvet at have sendt deres børn afsted med skiftetøj til skole eller institution, som de så aldrig ser igen. Børn er nemlig ikke altid de mest strukturerede væsner, og derfor er det heller ikke et helt ukendt problem, at børn glemmer deres skifte- eller overtøj alverdens steder. Men det kan naturligvis være til stor frustration for forældrene. Ikke mindst hvis det sker gentagende gange. Men med Ikast etiket kan det blive lidt nemmere at opspore mistet tøj igen.

Sæt navn i tøjet

Hvis du ikke gang på gang vil se, at dit barn forlægger deres ekstra tøj alverdens steder, så kan det være en fordel at sætte navn i tøjet. Det hjælper måske ikke dit barn med at huske tøjet. Derimod kan det være en hjælp, hvis andre skulle støde på det.

Når der står navn i tøjet vil det være nemmere for dem, der måtte finde tøjet at opspore den retmæssige ejer. På den måde bliver opgaven med at finde det glemte skiftetøj knap så umulig for dig som forælder.

Og med Ikast etiket kan du altså få navnemærket, som er nemme at sætte i tøjet. De er derudover både behagelige at have i tøjet, og så går de ikke af i vask, hvorfor du roligt kan sætte din lid til dem.

Når børn tager det forkerte tøj med hjem

Måske har du også oplevet, at dit barn er kommet hjem fra skole eller institution med noget, de slet ikke ejede. Det kan være svært at vide, hvad man skal stille op, for hvem mon det så tilhører?

Med et navnemærke på tøjet finder man dog nemt den retmæssige ejer igen. Hvis du derfor sætter navnemærke på dit barns tøj, vil kammeraterne være mindre tilbøjelige til at tage andres tøj med hjem, og skulle det ske, kan forældrene nemt tilbagelevere det.