Thomas Korsgård – Forfatteren bag “Hvis der skulle komme et menneske forbi”

Thomas Korsgaard er en af Danmarks mest lovende unge forfattere, og er mest kendt for sin debutroman “Hvis der skulle komme et menneske forbi”. Med sit stærke og rørende sprog har han skabt en fortælling, som både har berørt og fascineret mange læsere. I denne blog vil vi tale om Thomas Korsgaards forfatterskab og den brede vifte af bøger, som han har skrevet. Lige her kan du finde bøger skrevet af Thomas Korsgaard

Hvem er Thomas Korsgaard?

Thomas Korsgaard er født og opvokset i Vestjylland, og det er netop i dette område, at hans litteratur har sine rødder. Hans første bog “Hvis der skulle komme et menneske forbi” er baseret på hans egne oplevelser som ung i en lille vestjysk landsby. Bogen blev en stor succes, og har solgt i mere end 100.000 eksemplarer. Den er en bevægende og ærlig fortælling om savn og længsel, og om hvordan man finder vej i tilværelsen som ung. Men Thomas Korsgaard har ikke hvilet på laurbærrene efter sin debut. Han har fortsat med at skrive bøger, som både har overrasket og begejstret læsere og kritikere. I 2018 udgav han “Vi ses i morgen”, som er en roman om ensomhed og den søgen efter mening, som mange af os går igennem. En anden af Korsgaards bøger, som er værd at nævne, er “Ild og Jord”. Denne bog er en samling af noveller, som hver især undersøger temaer som ensomhed, kærlighed og det at finde sin plads i verden.

Køb bøger skrevet af Thomas Korsgaard i Bog & Idé

Hvis du er interesseret i at læse mere af Thomas Korsgaards bøger, kan du købe dem hos Bog & Idé. Her finder du både hans ældre og nyere udgivelser, og du kan derfor få en samlet oplevelse af hans forfatterskab. Der er et stort udvalg af bøger at vælge imellem, og du vil helt sikkert kunne finde en bog, som passer til dine interesser. Thomas Korsgaard er en forfatter, som har formået at skrive rørende og ærlige fortællinger om det at være ung i Danmark. Gennem sine bøger har han vist, at han er en af de mest spændende unge forfattere i Danmark i dag. Hvis du endnu ikke har læst hans bøger, tøv ikke med at gå på opdagelse i hans litteratur. Hos Bog & Idé finder du et stort udvalg af hans bøger, og du vil helt sikkert blive berørt af hans smukke sprog og fortællinger.