Stålplader til tag er den perfekte tagløsning

Er du på udkig efter den perfekte tagløsning, der holder til det danske klimas ustadige vejr? Så bør du kraftigt overveje stålplader til taget.

Ståltagplader er en type tag, der er billigt og hurtigt at lægge i forhold til andre typer tag. Et hurtigt installeret tag sparer dig penge på arbejdstiden hos håndværkerne, og når materialet samtidigt er billigt, får du et funktionelt tag til en fornuftig pris.
Det er naturligvis ikke bare billigt, det er også et holdbart kvalitetsprodukt. Især hvis du vælger stålplader til taget fra Profilmetal.

Profilmetal leverer mange forskellige typer stålplader til tag

Hos Profilmetal kan du vælge mellem forskellige typer stålplader til tag. Du kan vælge mellem mange variationer af modellen sinuspladen, eller du kan vælge et andet ståldesign som ståltrapezen eller tegltaget.
Alle deres stålplader til tag kommer i forskellige farver, så du kan finde dét, der passer bedst til din smag og dit byggeprojekt.

Vælg stålplader til taget fra Profilmetal, og få et tag i højeste kvalitet, der matcher din bygnings stil og behov.

De har også stålprofiler til facaden

Stålprofiler er blevet et populært valg i moderne dansk arkitektur. Det handler naturligvis både om prissætningen på materialet og den nemme arbejdsgang, men samtidig er det også, fordi det giver et utroligt flot udtryk til byggeriet. Det giver et enkelt udtryk, som kan holde i mange år uden særlig vedligehold.

Profilmetal har udover stålplader til tag også stålprofiler til facader. Også her kan du vælge mellem flere typer og farver.

Få dine stålplader i specialmål

Hos Profilmetal er de naturligvis klar over, at byggerier ikke er ens, og at de sjældent kommer i standardmål. Derfor kan du også få dine stålplader til taget i specialmål. Du skal bare levere målene, så står Profilmetal for resten.

Det giver mulighed for et mere ensartet udtryk til byggeriet, når pladerne ikke skal lægge over hinanden, men derimod passer perfekt sammen.

Køb stålplader til tag hos Profilmetal

Køb stålplader til taget hos Profilmetal, og få et ståltag i den højeste kvalitet. Du vil ikke bare få et bestandigt tag, for du vil også få et tidløst og moderne design.

Ståltag og stålfacader bliver mere og mere populært, og hvis du vil med på bølgen med dit næste byggeprojekt, så bør du vælge Profilmetal som din leverandør. Profilmetal er stedet at handle, når det kommer til stålplader til tag med forskellige profiler.