Sådan kan du indrette din stue med plads til børnene

Stuen er et rum, hvor familien kan samles og nyde hinandens selskab. Stuen har derfor en vigtig funktion i hjemmet. Det skal derfor også være, et hyggeligt rum at være i. Hvis huset er fyldt med børn, så skal stuen også være børnevenlig. Men hvordan kan man indrette en stue, der er hyggelig, men også praktisk? Det kan du læse mere om her, hvor du kan få inspiration til at skabe en hyggelig og børnevenlig stue, eventuelt med brug af et akustikpanel.

En stue med plads til fart over feltet

Når man har børn, er der fart over feltet, derfor kunne det være en god ide, med et akustikpanel på væggen. Et akustikpanel er med at dæmpe støjen i rummet og derved forbedre akustikken. Det er samtidig også en flot vægdekoration, der er med til at skabe en hyggelig træhytte stemning. Det behøves ikke at være, på mere end en væg. For at give plads til, at børnene kan boltre sig i stuen, kunne man for eksempel lave et legehjørne. Her kunne man lave en lille hyggekrog, hvor børnene kan lege med deres legetøj, men også kan slappe af.

Valg af møbler og pynteting

Der er selvfølgelig en række møbler, der er essentielle, i en stue. Det er for eksempel en sofa, et sofabord og et tv-bord. Når man skal vælge sofa, er det en god ide at vælge en farve, der ikke er for sart og et materiale, som er nem at rengøre, hvis der skulle blive spildt på den. Sofabord og tv-bord kunne eventuelt være i træ, så det kan passe til akustikpanelerne. Der skal selvfølgelig også være noget pynt, i stuen. Her kunne man eventuelt lave en billedvæg, med billeder af familien. Man kan også have nogle potteplanter eller lysestager i vindueskarmene, som kan gøre rummet hyggeligt.