Sådan vælger du den helt rigtige flagstang med flag

Drømmer du om at lade Dannebrog vaje i vinden i toppen af din flagstang? Så er det afgørende, at du vælger både den rigtige størrelse flagstang såvel som flag, så det giver det helt rigtige look.

Her giver vi dig en guide til, hvordan du sikrer dig, at du får bestilt både den helt rigtige flagstang og det flag, der passer til. Og så giver vi dig også et tip til, hvor du kan finde både flagstang og flag i god kvalitet.

Hvor stor skal min flagstang være?

Når du skal vælge flagstang, så afhænger højden helt af, hvor stangen skal stå. Hvis du skal have flagstangen til at stå i haven, er det vigtigt, at stangen har den rette højde i forhold til dit hus. Ellers kan det hurtigt se mærkeligt ud, hvis flagstangen enten er for kort eller for høj i forhold til husets tag.

En god huskeregel er, at din flagstang bør være 2 til 3 meter højere end det øverste af huset, og hos Fyns Flagstangs Industri kan du få flagstænger i flere højder. Du kan blandt andet vælge mellem stænger på 4 meter til kolonihavehuset og stænger på helt op til 18 meter i højden til f.eks. de helt store erhvervsbygninger.

Husk også at tage højde for, om din grund skråner ned eller op til flagstangen, da det vil have indflydelse på proportionerne i forhold til dit hus.

Hvor stor skal flaget være til min flagstang?

Du kan hos Fyns Flagstangs Industri få både vimpler og Dannebrog i flere forskellige størrelser. Men hvilken er så den rette til din flagstang?

Flagets størrelse skal være i proportion til flagstangens højde. Du bør derfor ikke blot vælge det største flag, du kan få, da det kan se forkert ud i toppen af flagstangen.
En god huskeregel er, at dit flag skal være cirka 1/5 af flagstangens højde. Det sikrer, at flaget har det helt rigtige look, når det vajer i vinden.

Fyns Flagstangs Industri: Godt udvalg af flagstænger, flag og tilbehør

Hos Fyns Flagstangs Industri har de et stort udvalg af både klassiske Dannebrogsflag, men også flagstænger og forskelligt tilbehør. Blandt andet kan du få liner, lineholdere, knopper og clips, der bruges i forbindelse med både hejsning og ikke mindst vedligeholdelse. På den måde kan du få alting samlet ét sted, og skulle du få brug for noget ekstra efterfølgende, ved du, at det hele passer sammen. Så besøg flag.nu og se udvalget hos Fyns Flagstangs Industri.