Professionel lyd til kontoret

Mangler du et par gode høretelefoner, som du kan bruge på arbejdet? Jabra headsets er det perfekte professionelle valg til dig, som leder efter produkter med den bedste lydkvalitet.

Få krystalklar lyd i dine øre, hver gang du foretager et opkald. Deltag i videomøder, lyt til musik eller luk af fra udefrakommende snakken og larm, så du kan koncentrere dig om dine opgaver.

Tydelige samtaler med dine kunder

Hvis du arbejder som agent, økonomisk rådgiver eller salgsperson, så bruger du sikkert det meste af dagen på at lytte og tale i telefon med kunder. Derfor har du brug for et par professionelle trådløse høretelefoner, så du nemt kan høre dine kunder og kommunikere klart tilbage.

Skratten i høretelefonerne, dårlig lyd og en bluetoothforbindelse, som falder ud, virker uprofessionelt. Det gør det svært for dig at udføre dit arbejde korrekt og koncentrere dig om dine samtaler.

Invester i et Jabra headset fra Headset.dk og oplev den bedste lydkvalitet, så du er sikret de bedste vilkår ved hvert et opkald.

Stor frihed i din arbejdsdag

Jabra headsets kan forbindes til din telefon eller computer via bluetooth, uden at du behøver bruge kabler. Det giver dig stor frihed i dit arbejde, så du kan foretage og modtage opkald med et enkelt tryk på en knap.

På Headset.dk kan du finde modeller fra Jabra serien, som er noise cancelling, så du kan lukke af for støj omkring dig, når du snakker med kunder.

Du kan også købe en speakerphone fra Jabra serien, så du kan tale tydeligt med kollegaer og kunder.

In-ear eller over-ear

Uanset om du er mest tilpas med små earbuds eller store headsets, så kan du finde det hele på Headset.dk.

Jabra headsets kommer i mange moderne designs, som kan sidde i øret eller over øret alt afhængig af, hvad du føler dig mest tilpas med.

Mangler du tilbehør som for eksempel adaptere, puder og skumhuse eller charging pads, så kan du også finde det hos Headsets.dk

Derfor skal du vælge Jabra headsets

Jabra tilbyder dig de bedste kommunikationsløsninger. De har gennem flere år specialiseret sig i at designe de bedste headsets og højttalere, som især egner sig til kontormiljøer.

Jabra headsets er dog ikke kun egnet til at bruge på arbejdet. De er også super gode til dig, som for eksempel er vild med at game online, og gerne vil kunne kommunikere klart og tydeligt med dine medspillere.