Ønsker du at sælge gammelt sølv?

Ønsker du at sælge gammelt sølv? Så er du kommet til det rette sted! De er eksperter i værdiansættelse og opkøb af sølv, så du kan være sikker på, at du får en fair pris for dine genstande. Det første skridt er at bestille en gratis vurdering hos os. De tager et kig på dit sølv og giver dig et overslag over dets værdi. Hvis du er tilfreds med prisen, køber de det af dig på stedet! Hvis du har spørgsmål om salg af sølv, skal du ikke tøve med at kontakte os. De har et bredt udvalg af sølv og sølvbestik til salg, som er perfekt til enhver lejlighed. Uanset om du er på udkig efter en særlig gave eller blot ønsker at tilføje til din samling, har de noget for enhver smag. Deres Alt sølv og sølvbestik til salg fås til meget konkurrencedygtige priser, så tøv ikke med at kontakte dem for yderligere oplysninger eller for at afgive en bestilling. gammelt sølv købes online her.

Sælg dit gamle sølv hos Good old days

Leder du efter en solid, gammel dansk virksomhed, der kan hjælpe dig med din vurdering og handel med antikviteter? Så skal du ikke lede længere end til Good old days. Med over 40 års erfaring kan de hjælpe dig med alle dine behov – fra porcelæn og designervarer til guld og sølv. Stol på, at de giver dig den bedst mulige service og gør processen så smidig og problemfri som muligt.

De giver gerne gratis tilbud på køb af antikviteter, porcelæn, guld og sølv

De giver gerne gratis tilbud på køb af antikviteter, porcelæn, guld og sølv og kommer også gratis ud til dig og afhenter tingene, hvis du bor i København eller omegn og de har aftalt det. Genstande af mere eller mindre tvivlsom oprindelse er absolut ikke af interesse for os, og billedlegitimation i form af f.eks. pas eller kørekort skal fremvises ved enhver handel. Hvis du har spørgsmål eller andet, kan du altid skrive dem en mail eller give dem et kald. Så vil de indenfor kort tid give dig et fyldigt svar. Så du med ro i maven kan handle sikkert.