Muscle range tilbyder muskelmetabolismen

Hestefoder af højeste kvalitet. Alle produkterne i serien understøtter muskelmetabolismen ved at levere protein af høj kvalitet med et højt indhold af de essentielle aminosyrer lysin, methionin og threonin. Produkterne er fri for korn, lucerne og ølgær og har et lavt indhold af sukker og stivelse. De indeholder også ekstra niveauer af visse mineraler og vitaminer, som forskning har vist er nødvendige for heste med forskellige problemer i muskelmetabolismen. Der er også lagt særlig vægt på magnesium, som er kendt for at støtte muskler og nerver. Dette gør muskelsortimentet til et ideelt valg for heste, der har brug for det ekstra for at holde sig på toppen af deres niveau. Læs mere omkring muscle range.

Muscle range er det perfekte valg for din hest

Muscle Range-serien af hestefoder er det perfekte valg til præstationsheste. Muscle Range er uden korn, uden lucerne, uden ølgær og med et lavt sukker- og stivelsesindhold og er specielt udviklet til at give de næringsstoffer, som forskning og erfaring viser er nødvendige for et sundt muskelstofskifte. Med fokus på magnesium til støtte for muskler og nerver, mangan til at reducere muskelspændinger og E-vitamin til beskyttelse af cellerne er Muscle Range ideel til heste med tendens til muskelkramper og andre problemer i forbindelse med dårlig muskelsundhed. Så hvis du leder efter hestefoder af høj kvalitet, der holder din præstationshest i topform, skal du vælge Muscle Range.

De rigtige produkter til din hest og den præstation gennem muscle range

Det kan være svært at vælge de rigtige produkter fra Muscle Range-serien til din hest. Der findes mange forskellige produkter, og det kan være svært at vide, hvilke der vil fungere bedst til din hests behov. Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige kombination af produkter fra Muscle Range-serien. Først skal du overveje, hvad din hests specifikke behov er. Hvis din hest mangler muskulatur, skal du vælge produkter, der hjælper med at opbygge muskelmasse. For det andet skal du tænke på, hvilken slags arbejde din hest skal udføre. Hvis din hest skal udføre meget anstrengende arbejde, skal du vælge produkter, der giver den vedvarende energi.