Micha t shirt er et stærkt dansk mærke

micha t shirt er et stærkt dansk mærke, der har mere end 85 års erfaring inden for dametøj. micha t shirt startede oprindeligt med at producere strik på fabrikken i Herning. Siden da har mærket udviklet sig hurtigt og har i dag en masse linjer, der omfatter t-shirts, bukser, shorts, nederdele, kjoler, bluser, skjorter og selvfølgelig stadig masser af strik m.m. micha t shirt er kendetegnet ved, at du kan få vores tøj i en masse flotte farver, der følger tidens trends og tendenser. Hvis du er på udkig efter en stilfuld og veludført micha t shirt, skal du ikke lede længere end micha t shirt.

Dansk design handler om kvalitet og holdbarhed

Dansk design handler om kvalitet og holdbarhed. Vores tøj er designet til at holde, og vores designer rejser rundt i verden for at finde de bedste materialer og prints, der passer til den kollektion, hun designer. Med en forpligtelse til kvalitet er dansk design perfekt til dem, der ønsker, at deres tøj skal holde til tidens tand. Vores designer rejser verden rundt for at kunne finde inspiration, så de kan lave noget nyt og lækkert design til diverse Micha t shirt. Så du med sikkerhed kan finde hvad du søger indenfor dansk design.

Micha t shirt med fokus på høj kvalitet, naturlige, bløde og behagelige materialer

Dansk mærke i vækst, med fokus på høj kvalitet, naturlige, bløde og behagelige materialer. Hver stil har et enkelt udtryk tilsat små unikke Soulmate Signaturer i form af diskrete detaljer. Stilen er et mix af Feminine, Raw, Casual Styles, som kan kombineres på kryds og tværs for at opnå et individuelt look, og hvor hvert outfit vil passe til mange forskellige lejligheder. Kollektionen indeholder alt fra t-shirts, feminine bluser, lette og chunky strik, smukke kjoler, velsiddende bukser, små jakker og smukke frakker, samt et par tørklæder. Danske mærker er kendt for deres kvalitetsprodukter, og dette danske mærke er ikke anderledes.