Lad alle i familien sidde godt

Spisested er ofte en tid, hvor familien endelig kan samles i løbet af en travl dag. Her er der tid til at høre, hvordan hinanden hver især har det, og hvad I hver især har af sjove historier fra dagen. Dette er en god tid at være nærværende med hinanden og interesseret i hinanden. I denne kvalitetstid med familien, er det derfor vigtigt, at I alle sidder godt i nogle gode spisebordsstole omkring spisebordet.

Med børn i familien

Det er måske essentielt for dig og familien at vælge nogle spisebordstole, som er praktiske for jer med børn. I kan nemlig eksempelvis vælge mellem stofbetrækkede stole eller stole med læderbetræk. Børn kan også have fedtede fingre, og nogle gange glemmer de at tørre dem af, mens de spiser. Dette kan betyde, at du måske nemt risikere at få fedtede fingre på stolene, hvor stofbetræk kan være sværere at gøre rent end læderbetræk. Det kan ydermere være svært at vælge, hvilken stolemodel I skal have i familien. Vil I gerne have ens stole alle sammen, eller har du lyst til at alle familiemedlemmer vælger en stol hver. Det kan give et flot udtryk med forskellige stolemodeller rundt om bordet og kan måske sikre, at alle I familien sidder på deres faste plads med hver sin personlige stol.

Vedligeholdelse af stole

Det kan være en god idé at vedlige holde dine spisebordsstole, om end det er læder- eller stofbetræk. Du kan eksempelvis få rengøringsmidler til tekstil, om så du har brug for det til læder- eller stofmateriale. Du kan også købe noget tekstil imprægnering, som muligvis kan mindske betrækkets modtagelighed overfor pletter.

Alle kan også risikere at vælte på eller ødelægge en stole, hvorfor det kunne være godt at anskaffe dig stabile spisebordsstole, som har sværere ved at tippe, så risikoen for at ødelægge en spisebordsstol mindskes.