IRobots Roomba-batteri er designet til at drive støvsugeren i op til 300 kvadratmeter rengøring

Når din Roomba-støvsuger begynder at miste sugestyrken, er det tid til at udskifte batteriet. iRobots Roomba-batteri er designet til at drive støvsugeren i op til 300 kvadratmeter rengøring. Når batteriet løber tør, vender iRobot automatisk tilbage til sin ladestation, så batteriet kan blive genopladet og klar til næste runde støvsugning. Med et nyt batteri vil din støvsuger igen være i topform. Der er dog et par ting, som du skal være opmærksom på. Sørg for at bortskaffe dit gamle iRobot Roomba-batteri korrekt i henhold til de lokale bestemmelser. Vær opmærksom på, at et nyt iRobot Roomba-batteriet fungerer muligvis ikke med ældre modeller af støvsugere. iRobot Roomba-batterier kan købes hos iRobot eller hos autoriserede iRobot-forhandlere. find et batteri til din iribot roomba online her.

Børsterne har sværere ved at bevæge sig rundt

Når din støvsuger begynder at fyldes med snavs og affald, har børsterne sværere ved at bevæge sig rundt. Dette medfører et fald i ydeevnen fra ditbatteri, og i sidste ende vil støvsugeren køre kortere tid på en opladning. For at undgå dette skal du sørge for at rengøre og desinficere din støvsuger regelmæssigt. Der vil komme en dag, hvor din iRobot bliver træg, uanset hvor godt du passer på den. Når det sker, skal du anskaffe dig et nyt Roomba-batteri. De har lagt en kort video ud nedenfor, der viser dig, hvordan du skifter batteriet i din støvsuger.

Batterilevetiden er en vigtigt del at overveje

En af de vigtigste ting at overveje, når du vælger en Roomba, er batterilevetiden. Afhængigt af kapaciteten kan du forvente, at et Roomba-batteri har en driftstid på 1-2 timer pr. opladning. Jo højere kapacitet, jo længere driftstid. Et batteri med 3.500 mAh vil køre ca. 10 % længere end et batteri med 3.000 mAh. Typisk gælder det, at jo nyere din model er, jo længere vil den køre på en opladning. Når du sammenligner forskellige modeller, skal du sørge for at tage hensyn til batterilevetiden. Et batteri med længere levetid betyder mere rengøringstid, før du skal oplades, og mindre hyppige afbrydelser i din rengøringsskema.