Hvorfor skal I have en bogholder?

På en arbejdsplads er der mange roller at udfylde. Her handler det om at skabe et sundt og robust samarbejde for at sikre jer de bedste resultater, et sundt arbejdsmiljø og en velfungerende virksomhed. Men det kan være nemmere sagt end gjort! Hænger for mange opgaver på de samme, eller er der ikke nok til ansatte til at klare alle de formelle opgaver? Så er det nok på tide at gøre firmaet og jer selv en tjeneste ved at få assistance udefra!

Her kan du læse om, hvorfor I bør overveje en bogholder til at klare finansielle opgaver i jeres firma, så I kan koncentrere jer om at udføre jeres arbejde!

Lej en bogholder

Ofte lejer firmaer bogholdere igennem vikarbureauer og oplever således at have forskellige bogholdere til at føre regnskab i firmaet. Hvis det ikke lyder attraktivt for jeres firma, kan I overveje en interim bogholder. Her lejer I en bogholder, som nu er tilknyttet jeres firma. Ordet ”interim” betyder ”midlertidig”, og en interim bogholder er således kun tilknyttet for en periode. Er I interesseret i en interim bogholder tryk her!

Men hvad er det egentlig, bogholderen kan?

Hvad kan bogholderen?

Jo, bogholderen er kort og godt til for at holde regnskab. De kan holde et udførligt og præcist regnskab over firmaets økonomi. Det betyder fx at alle finansielle transaktioner vil ske korrekt og til den rette tid. Ligeledes vil vedkommende kunne sørge for, at alle skattelove bliver håndhævet, så I ikke skal frygte skattesmæk eller at forvilde jer over på den forkerte side af loven!

Ved at leje en bogholder reducerer I også automatisk risikoen for fejl. Bogholderens ekspertise og øje for detalje kan nemlig formindske risikoen for, at der opstår slåfejl eller sker forkerte transaktioner.

Der er altså mange fordele ved at leje en bogholder!