Hvilket gulv skal være dit næste?

En af de ting, der helt bestandigt danner rammen for dit hjem, er det gulv, som du vælger. Der går rigtig mange overvejelser ind i at vælge det helt rigtige gulv. Skal du f.eks. have det samme gulv som en rød tråd gennem hele huset, eller er du interesseret i at have et nyt slags gulv i hvert rum. Skal man gå efter det stilsikre, tidløse eller tør man følge tidens trends?

Her kigger vi lidt på forskellige gulvtyper, hvad der er klassisk at have i givne og hvilket fordele, du kan nyde af.

Klassiske, lige planker eller bløde tæpper?

Et valg, som er sikkert til dig, der gerne vil have den samme slags gulv i hvert fald i det meste af huset, er selvfølgelig trægulvet. Du kan finde et Stort udvalg af gulve hos Moland, hvis du er interesseret i trægulve af højkvalitet – og det er du selvfølgelig. Hos Moland får du blandt andet smukke gulve i eg eller ask, og du kan også kigge på Molands imiterede trægulve i laminat eller vinyl, hvis du gerne vil have trælooket i vådere rum som f.eks. køkkenet, badeværelset eller bryggerset.

Tiden, hvor der var gulvtæppe i alle stuer og i værelserne, er forbi – men måske skulle man lige genoverveje den med gulvtæppet i soveværelset en ekstra gang. Soveværelset er ikke et rum, hvor du slæber meget snavs med ind, og de rengøringsmæssige udfordringer ift. tæppe gør sig derfor ikke så gældende. Til gengæld findes der ikke noget bedre end morgenfødder på blødt gulvtæppe!

Der skal klinkes

Det klassiske gulv i bryggers og på badeværelse er klinker og med god grund – det er bare det mest praktiske! Det sjoveste ved klinker og fliser er, at du nærmest får lov til at lægge puslespil eller lege med mosaik. Det er kun fantasien der sætter grænser for mønstret!