Hverdagens desinficerende helte

Der er nogle ting, som bare er helt nødvendige. Så er der også nogle ting, som er virkelig fede at bruge sine penge på. Vådservietter kan måske klemmes ned i begge kategorier, men det er nok kun, hvis de er til en rigtig god pris. Fordi de er ret praktiske, sådan nogle vådservietter uden parfume – de kan bruges til praktisk talt alt. Lige fra en rød og våd babynumse, til en lidt plettet bil eller til et par fedtede fingre på bagsædet. Så måske er det rent faktisk en af de investeringer, som du sjældent vil fortryde.

Hverdagens mange helte

Der findes mange forskellige helte i din hverdag. En sød buschauffør, som sender et smil med på vejen. En betænksom skraldemand, som tømmer din skraldespand, selvom du ikke har fået kørt den ud til vejen. Det er de små ting i hverdagen, som gør dig glad og giver dig overskud. Og at have vådservietter på dig, som tilmed er parfumefri, og du derfor kan bruge med god samvittighed, er en lille ting – men det er hverdagsluksus. For det er nu rart hurtigt at kunne få rene fingre, eller pudse brillerne, så verden ser lidt lysere ud.

Vådservietter til undsætning

Og vådservietter er heldigvis ikke noget, som spiser brød til. Så når du alligevel er i gang med at købe ind, så kan du med ro i sindet at købe en ordentlig omgang, for de har en holdbarhed på op mod to år. For ligesom toiletpapir, så er det træls at løbe tør for. Så næste gang du har løbet svedig efter bussen, rørt ved et mistænksomt håndtag eller skiftet en ble, så kan du med ro i sindet gribe ned i tasken og finde dig en vådserviet, som hjælper dig med at tage afsked til de uvelkomne små bakterier og virus på din håndflade. Rigtig god shopping.