Historien om Monis

Monis I/S blev startet i 2013 af Monica og Tommy ved at sælge deres eget opdræt af skildpadder. Passionen for skildpadder og krybdyr havde været længe hos de to personer og da der opstod et behov for udstyr pga. forkert vejledning i mange dyrehandlere startede Monis op. Selve ideen om en butik blev en realitet da en god ven af huset kom forbi og tilbød parret en butik, alt de skulle gøre var at købe domæne og hosting.

I januar 2014 gik monisskildpadder.dk i luften og da fokus indtil da havde været skildpadder, blev dette også den primære vare i shoppen. Sortimentet til skildpadder blev støt udvidet og omfatter i dag alt fra foder til terrarier.

Monis er en voksende forretning

Monis er i dag ikke blot en lille distributør, der har skabt sig et navn på markedet ved at være passioneret omkring de produkter, de distribuerer. I 2016 blev Monis distributører og agenter for Nekton og Hugro, to mærker, der så et potentiale i at have en distributør, der var passioneret omkring deres produkter. I 2017 så Reptiles Expert også et potentiale i at samarbejde med Monis og gjorde dem til distributører for Danmark. Monis’ passion fører dem vidt omkring, og de små mærker, de distribuerer, er alle ihærdige mennesker med passion og tanke for at udvikle nye produkter. Takket være Monis har disse mærker været i stand til at skabe sig et navn på markedet.

Monis har altid været en frontløber på det danske marked og introducerede Pangea i 2015 som et alternativ til andre kendte gekkofoder. De fik dog ikke mulighed for at distribuere produktet, da producenten kun ønskede det distribueret fra et andet europæisk land. Deres mission fremadrettet er at finde nye handelsaftaler og udvide deres horisont, så de kan bringe produkter som Pangea til Danmark og videre ud i verden!

Mød Monis ude til danske messer

Monis er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i krybdyr. I dag er Monis en fast del af de fleste danske krybdyrmesser, og flere gange om året pakker firmaet butikken sammen for at tage den med ud og vise den frem. Monis tilbyder også en lang række services til sine kunder, herunder vidensdeling og formidling.

Her kan du stifte bekendtskab med Monica og Tommy som står bag Monis. De er begge dybt engageret i at formidle viden om, hvordan du passer bedst på dine dyr, så de har det godt. Få inspiration ved at besøge Monis’ hjemmeside.