Har du alt, du skal bruge til dine vandbade?

Der kan uden tvivl være behov for meget forskelligt udstyr, når du har ansvaret for et laboratorie. Du skal nemlig ikke bare have alle de maskiner, der kunne være brug for. Ofte vil du nemlig også have behov for udstyr, som skal bruges, både i forbindelse med forskellige maskiner og også derudover. Når du eksempelvis bruger vandbade, så er dette langt fra det eneste, du har behov for for rent faktisk at udføre dine eksperimenter. Så har du egentlig alt det udstyr, du skal bruge i denne sammenhæng?

Find de rigtige vandbade fra start

Inden du når til at skulle vælge tilbehør, så er det naturligvis vigtigt, at du vælger det rigtige udstyr fra start. Det er her især værd at bide mærke i størrelsen. Det har nemlig stor betydning for, hvad du kan få plads til, ikke mindst fordi der ofte vil blive taget noget plads af kolber og blyringe. Derudover skal der også være en smule råderum.

Så hvis du endnu ikke har noget til denne slags forsøg, så sørg for at vælge det rigtige udstyr fra start.

Find dernæst det rette udstyr

Først herefter kan du gå på jagt efter alt det udstyr, du ellers kunne have behov for.

I første omgang vil du formentlig have brug for nogle bægre, kolber og flasker, hvis du ikke allerede har disse. Du skal naturligvis vælge størrelse, som kan rumme de mængder væske, du har behov for.

Dernæst kan du også have behov for andet tilbehør. For det er vigtigt, at dine bægre, kolber og flasker er stabiliserede. I den forbindelse vil blyringe være en stor hjælp. Her findes der nogle, som sættes fast med en klemme i bunden. Derudover findes der også nogle, som kan sættes over halsen på en kolbe. Det kan være en fordel at have forskellige varianter.