Har dit barn svært ved at forstå tiden?

De fleste af os kan huske det. Den tid i skolen hvor vi skulle lære at aflæse klokken på et ur. Det var noget, der kunne være virkelig besværligt – der var masser af tal og hele to visere, som der skulle holdes styr på. Og nogle befinder sig derfor endnu i en sådan situation, hvor de kan blive usikre, når de kigger på en traditionel urskive, hvorfor vi også ser, at det efterhånden er de digitale ure, der vinder indpas.

For børn og unge med vanskeligheder som for eksempel ADHD eller andre diagnoser, kan det således være endnu sværere at forstå tiden.

Visualiser tiden

Og her er der ikke blot tale om det at kunne aflæse, hvad klokken er, men også at få en forståelse for, hvornår der er gået en time, hvor lang tid der er tilbage inden aftensmaden og meget andet. Alle de her små tidsangivelser, som de fleste af os blot kaster omkring os i det daglige.

Har man svært ved at forstå tid, og er det et for abstrakt emne, kan det dog virke kaotisk og endda helt uoverskueligt at forholde sig til, at noget tager tid – og i så fald hvor lang tid?

Brug en time timer

Derfor kan det i flere familier være givende at gøre brug af et visuelt ur. Det kan for eksempel være en smart time timer, der netop visualiserer tiden, således den synes knap så abstrakt. Så få styr på tiden med en time timer og oplev mere ro, tryghed og forståelse i familien, så I kan alle komme til at opleve en mere afslappet hverdag.

Tag derfor et kig online allerede i dag og opdag her hvor mange forskellige former for time timers, du her har mulighed for at finde. Der er helt sikkert en, der passer ind hjemme hos jer.