Guiden til din garderobe

Du kigger ind i dit skab, og du kan hverken finde det ene eller andet. Du mangler måske kjolen, når du skal ud, eller så vælter dit skab med jeans, som du aldrig har fået brugt. Det kan være svært at skabe den ideelle garderobe, for hvad skal din garderobe præcist bestå af? Læs mere om det lige her. 

Farver skaber liv 

Et problem som du måske har oplevet i forbindelse med din garderobe er, at det oftest bliver kedeligt. Det kan være en god idé at begynde at eksperimentere mere med farver i dit klædeskab. Du skal ikke være så bange for at bruge farver i dine outfits, for på den måde skaber du også et mere interessant outfit. Husk at farve også kan komme i spil gennem et bælte, smykker eller et tørklæde. Undervurdér ikke, at overtøj til kvinder også sagtens kan være farverigt. 

Skab en god basisgarderobe 

Det er altid godt at have styr på basisgarderoben. Men hvad består basisgarderoben præcist af? Basisgarderoben er egentlig bare det essentielle, som du har brug for. Det kan f.eks. være bukser, sko, t-shirt, bluser osv. En basisgarderobe kan indeholde overtøj til kvinder i form af jakker som eks. en sommerjakke, en vinterjakke og en overgangsjakke. Du kan Se udvalget her. Basisgarderoben kan med fordele også bestå af hvide t-shirts, som du passende også kan vælge i nogle andre farver. 

Komfortzonen og din personlige stil 

Husk at være modig nok til at eksperimentere med dit tøj. Prøv at sætte forskellige stykker tøj sammen på måder, du ikke har prøvet før. Du kan eksperimentere med overtøj til kvinder, hvor der findes mange forskellige sammensætninger alt efter f.eks. farve jakke du har på. Det kan også være en god øvelse at søge rundt på internettet, hvor der findes masser af modeinspiration. God fornøjelse med garderoben.