Guide til at passe godt på din hest

Hesten er et fantastisk dyr, som mange er ganske betaget af. Flere danskere går enten til ridning eller har deres egne heste derhjemme, og i disse tilfælde er det vigtigt at være opmærksom på hesten, og hvordan den har det. Med disse simple men effektive tips, så kan du sikre dig, at du passer lidt ekstra godt på din hest.

Billig strøelse til heste: Overvej at købe spåner til hest

Selvom du måske jævnligt rider på din hest, så er de fleste heste at finde i stalden. Det er her, de bruger meget af deres tid, og derfor er det vigtigt, at vi er opmærksomme på, at de har det godt. For at sikre dig, at din hest har det godt, så kan det være en fordel at købe spåner til hest, også kendt som hestespåner. Hestespåner er billig strøelse til heste, men lad dig ikke narre, for de er enormt gode og effektive. Den klassiske billig strøelse til heste har altid været halm, men nu har flere fået øjnene op for spåner til hest, fordi der er flere fordele ved at vælge hestespåner. Hvis du gerne vil finde hestespåner, så bør du kigge forbi Jysk Biobrændsel, eftersom de har flere forskellige typer spåner til hest, så du er sikker på at kunne finde billig strøelse til heste, som både er billigt, godt for din hest og i god kvalitet.

Hvorfor bør du vælge hestespåner?

Men hvorfor bør du vælge disse hestespåner? Når du vælger spåner til hest, så er det ikke blot en billig strøelse til heste, men også noget, som hestene kan nyde godt af. Hestespåner kan bestå af træpiller eller spåner og disse spåner til hest, har høj sugeevne og kan hjælpe med at sørge for, at din hest ikke får hovsygdomme. Grunden er, at hestespåner ikke blot er billig strøelse til heste, men også noget, som holder underlaget tørt, så din hest ikke går rundt på et fugtigt underlag. Det er langt bedre for din hest og ikke mindst for hestens sundhed, så tøv ikke med at tage et kig. Det er dog ikke kun hesten, som nyder godt af spånerne, da også kan fjerne potentiel ammoniak lugt, som kan forekomme i stalde, og det er ikke kun hesten, der sætter pris på, at det ikke er der, men også dig, som ejer.