Gode råd til dig, der vil passe på miljøet i din forretning

Måske du også er blevet mere opmærksom på, at det er en god idé at passe på miljøet, og du ønsker at gøre en indsats der, hvor du kan. Det kan være, at du i denne forbindelse har en forretning, måske en café eller en anden virksomhed, hvor du nu er begyndt at tænke på, hvilke tiltag du kan gøre dig, så du kan gøre noget fra din part. Det kan være svært altid at se, hvad man kan gøre, men i denne artikel kommer vi ind på nogle få råd, der kan gøre det lidt lettere for dig at se, hvor du kan gøre en forskel.

En håndtørrer til badeværelset

Et sted, hvor du i hvert fald kan gøre en forskel, er blandt andet på badeværelset. Her kan du skifte alt papiret og håndklæder ud med håndtørrer. Det kan selvfølgelig måske være en stor forskel, hvis du fjerner alt papir derude fra, men med en håndtørrer kan du opfordrer til, at man kan tørre hænder på den måde i stedet for at bruge en del papir. Det kan nemlig være en måde at gøre noget lidt bedre for klimaet.

Oplys medarbejderne

Det kan også være en god idé at oplyse dine medarbejdere mere, så de også bliver opmærksom på den forskel, som de kan gøre i alt det her. Det kan f.eks. ved at gå i kontakt med virksomheder, der kan fortælle jer alle noget om, hvordan i kan hjælpe miljøet. I denne forbindelse gælder det også, at du kan få hjælp til, hvad du ellers kan gøre i din virksomhed for at passe bedre på miljøet. Her er der nemlig mange andre virksomheder, der er eksperter på disse områder, hvor de ret hurtigt vil kunne se, hvor du har ting, der kan gøres bedre.