Gode gaveideer til en kvinde i dit liv!

Nærmer det sig at din kæreste har fødselsdag? Måske du er helt blank på hvad du skal give svigermor i julegave? Eller har din veninde glemt at sende en ønskeliste ud til hendes jubilæum? Frygt ej, for her får du nemlig en helt generel liste til gaver, som du kan give til en vilkårlig kvinde i dit liv.

Hårprodukter

Det første på listen er hårprodukter. Her er der virkelig spænd på varerne, og man kan få mange spændende ting for billige penge, men også samtidig bruge mange penge på ét kvalitetsprodukt, hvis det er mere hendes stil. Måske hun mangler et Glattejern ghd? Eller måske hun er helt vildt med at passe og pleje sit hår, og i stedet skal have en hårkur og hårolier? Det kan også være noget så simpelt som hårbånd eller spænder, især hvis hun er af den lidt yngre variant!

Smykker

Der er næsten ikke de kvinder, som ikke elsker at få smykker, men her er det lidt vigtigt, at man alligevel kender bare lidt til, hvad hun har af smag. Skal smykkerne være sølv, guld eller noget tredje? Er der nogle former hun foretrækker; armbånd, halskæder, øreringe, fingerringe, brocher? Og sidst, men helt sikkert også vigtigst, hvilke typer er hun til – de overdådigt prangende, de simple, de figurative?

Underholdning

Sidst, men ikke mindst, er der naturligvis også mulighed for at give underholdning i gave. Det kan være alt mellem himmel og jord, og egner sig for den sags skyld ikke kun til kvinder. Måske hun har en yndlingskomiker, der kommer og optræder i en by tæt på? Få fat i billeterne. Eller måske hun har nævnt engang hvordan hun ville elske at tage ud og spise brunch ved vesterhavet – så handler det bare om at få fat i et gavekort!