Find et ståltag af bedste kvalitet

Hvad enten du er i gang med at bygge dit nye hus, eller er i gang med en renovering, er det vigtigt at få lagt et tag, som er solidt og har lang levetid. Desuden er det smart at få lagt et tag, som har mange års garanti, hvis der skulle opstå problemer.

Et ståltag er et godt valg, hvis du står overfor en udskiftning af taget på dit hus, og her kan du læse mere om netop ståltag:

Mange fordele ved et ståltag

Der findes en lang liste af fordele, hvis du vælger et ståltag til dit nye eller nuværende hus. Plader til dit ståltag kan findes her, og en stor fordel er, at de er modstandsdygtige overfor alt slags vejr, om det er regn, blæst eller sollys. Stålpladerne er af høj kvalitet, og sikrer dig, at taget holder i mange år. Skulle der opstå problemer, har nogle af pladerne helt op til 40 års garanti. At garantien gælder i mange år, gør at du slipper for bekymringerne om, om taget skal skiftes for hurtigt. Det kan være en stor udgift i økonomien at få lagt nyt tag, og derfor er det vigtigt, at det ikke skal gøres for ofte.

Få den farve du ønsker

Stålpladerne til dit tag kan fås i forskellige farver, og du kan derfor bestille lige netop den farve, som falder i din smag, og som passer til dit hus. Du kan se de forskellige farver online, så du kan finde den, som du bedst kan lide. Måske er du til det klassiske sorte tag, eller en flot rød farve. Både farven og belægningen til ståltaget har 10 års garanti.

Måske ønsker du selv at lægge dit nye tag og spare nogle penge på monteringen. Heldigvis er stålpladerne nemme at montere, og du kan desuden finde nogle vejledninger til, hvordan det gøres.