Få hjælp af en revisor i dit lokalområde

Har du en virksomhed placeret i Støvring eller i nærområdet? Står du også og har lidt problemer med økonomien, eller kunne du godt tænke dig et overblik over diverse økonomiske poster i din virksomhed? Hvis dette er tilfældet, kan det eventuelt være en god idé at få rådgivning af en revisor.

Fordele ved at vælge nogen i lokalområdet

Der kan være flere fordele ved at vælge en lokal revisor Støvring. Hvis du for eksempel har brug for hjælp til økonomien, er din revisor tæt på dig, og det kan være nemt at kontakte dem enten via telefon, mail eller møde op personligt. Med muligheden for at møde op og få en personlig revisor, kan det også være, at samarbejdet mellem jer bliver bedre, fordi de måske lettere kan følge med i, hvad der sker i jeres virksomhed, når virksomheden er placeret i et område de følger tæt. Det kan også være samarbejdet kan blive bedre, fordi I har mulighed for at mødes oftere, uden at skulle tænke for meget på transporttid.

Hvad kan en revisor hjælpe med?

En revisor kan hjælpe dig med forskellige ting. En revisor kan for eksempel hjælpe dig med revision af din virksomheds regnskaber. De kan for eksempel kontrollere at dit årsregnskab for virksomheden ser ud, som det skal, men de kan også kontrollere regnskab indenfor bestemte områder i din virksomhed. Når de kontrollerer dine regnskaber, kigger de også oftest efter, om regnskaberne følger lovgivningen, så hverken regeringen eller din virksomhed bliver snydt.

Revisorer tilbyder også hjælp til bogføring i din virksomhed. På den måde har du en, der holder øje med alle indbetalinger og udbetalinger samt kontrollere områder såsom moms og løn.

Ydermere kan en revisor også give dig økonomisk rådgivning. Dette kan de for eksempel gøre på baggrund af dine regnskaber, men de kan også give rådgivning i forhold til omlægning, køb og salg.