Få en ny fiskestang og Zpey fra Effektlageret

Tag på fisketur med ordentligt udstyr fra Effektlageret! Effektlageret specialiserer sig i outdoor beklædning, friluftsgear og fiskegrej, sådan at du nemt finder alt, du mangler, samlet på et sted. De mange specialiserede produkter er alle at finde i butikken i Horsens eller på www.effektlageret.dk.

Zpey fra Effektlageret er fiskegrej i høj kvalitet

Zpey producerer fluestænger og gear dertil af høj kvalitet. Effektlageret forhandler derfor en lang række produkter fra Zpey, sådan at du kan blive en fluefisker på ægte manér. Zpey var de første til at introducere deres specielle bøjede fluehåndtag, der til dags dato er blevet kopieret af udbydere verden over. Dette brand er derfor innovativ inden for dets genre, idet en Zpey fluestang ikke bare giver fluefiskere længere kast, men også virker meget mere retningsbestemt. En tohånds fluestang fra Zpey har nemlig et håndtag, der kan bøjes, sådan at du har meget bedre kontrol over dit gear. Hos Effektlageret finder du en lang række produkter fra Zpey, der klæder dig godt på til en tur som fluefisker. Selve fluestangen er naturligvis at finde, men gear bags, fingerguards og skydelinjer er også at finde på www.effektlageret.dk, sådan at dine chancer for fangst betydeligt forøges. Find desuden tilbehør såsom caps og nøgleringe, hvis du virkelig ønsker at reklamere for denne populære producent af fluefisker-produkter.

Med en ny fiskestang er du klar til fisketuren

En ny fiskestang er heller ikke svær at få fingrene i, hvis du kender til Effektlageret og deres store udvalg. Er du på udkig efter en ny fiskestang fås en lang række modeller nemlig fra mærker såsom Savage Gear, Daiwa, Okuma, Scierra, Greys og mange flere. En ny fiskestang er dog ikke altid lige så nem at anskaffe sig, som man måske skulle tro. En ny fiskestang er nemlig en fiskers vigtigste udstyr, og bør derfor vælges med stor omhu. Når du leder efter en ny fiskestang, kan du for eksempel starte med at stille dig selv en række relevante spørgsmål. Hvor meget må en ny fiskestang koste? Hvor og hvad skal du fiske? En medarbejder fra Effektlageret hjælper gerne dig med at stille de rigtige spørgsmål, sådan at du kan komme hjem med et produkt, der passer dine specifikke behov. En medarbejder er altid at finde i den fysiske butik i Horsens, men står også gerne til rådighed over telefon eller e-mail, hvis du ikke lige befinder dig i nærområdet. På mange måder er en ny fiskestang nemlig ikke ‘bare en fiskestang’, og professionel hjælp kan derfor varmt anbefales.

Find kontaktinformationer, åbningstider og meget mere på www.effektlageret.dk!