Få en mere aktiv hverdag med dropfodsskinne

Døjer du med dropfod, og vil du gerne have støtte, så du kan få en aktiv hverdag tilbage? Dropfod er meget generende, men med en støttende og diskret dropfodsskinne, kan du få optimal støtte og få noget af din førlighed tilbage.

Hvad er en dropfodsskinne?

Helt enkelt, så er en dropfodsskinne en skinne, der består af en mekanisme, som hjælper med at løfte foden op, hver gang du løfter dit ben. Skinnen kan justeres med en velcro-rem, så den sidder og støtter, som den skal. Den har et højt niveau af komfort og kan gøre hverdagen en del lettere.

Når du benytter en dropsfodsskinne, mindsker du blandt andet også risikoen for at falde, da din fod ikke længere hænger ned ad. Den vil også være med til at aflaste din fod, og det kan mindske ubehag i løbet af dagen.

Tænk så lidt som muligt på den

Der findes flere typer af dropfodsskinner, og du skal finde den, der føles bedst for dig. Både så du får den rette støtte, og så du ikke er alt for bevidst om den i hverdagen. Diskrete skinner er designet, så de trækker mindst muligt opmærksomhed, og kan bruges til alle typer tøj – både sommer og vinter.

Det er vigtigt, at den hjælper dig med at få en helt normal hverdag, og skinnen skal derfor ikke forårsage gener, men i stedet afhjælpe nogle af dine problemer i hverdagen. Er du i tvivl om, hvordan du vælger, så kan du som regel få hjælp i butikkerne eller af professionelle.