En redningsvest er en beklædningsgenstand eller en anordning

En redningsvest er en beklædningsgenstand eller en anordning, der bæres for at give opdrift i vand og forhindre drukning. Baltic redningsveste er designet og fremstillet efter de højeste standarder, hvilket sikrer, at de giver optimal sikkerhed og komfort. Alle deres redningsveste gennemgår strenge interne tests, før de indsendes til endelig CE-certificering, og de bruger kun de højeste kvalitetsmaterialer. De indbygger altid en ekstra sikkerhedsmargin, så du kan være sikker på, at du og dine kære er godt beskyttet. Redningsvest og meget mere til båden, som du kan bruge for at øge sikkerheden når du sejler en tur med familien eller vennerne.

BALTIC er den førende producent af redningsveste i Europa

BALTIC er den førende producent af redningsveste i Europa. De tilbyder 5 års garanti på deres produkter, og de er dedikeret til at levere den højest mulige kvalitet og funktion. Deres redningsveste fås i en række forskellige stilarter og størrelser for at sikre den perfekte pasform til alle. Uanset om du leder efter en oppustelig redningsvest, en redningsvest til kajak eller en flydedragt til svømning, har BALTIC dig dækket ind. Desuden har de endda redningsveste til hunde og katte! Med BALTIC kan du være sikker på, at du får den bedst mulige beskyttelse mod farerne i vandet.

Der findes forskellige typer redningsveste

Der findes forskellige typer redningsveste, og det er vigtigt at vælge den rigtige til situationen. Hvis du sejler i jolle eller kajak, kan en simpel redningsvest være løsningen. Her får du ikke den sikkerhedsfunktion, der ligger i at blive vendt på ryggen. Det betyder, at du ikke bliver reddet, hvis du mister bevidstheden, men du kan nemt svømme tilbage til jollen, hvis du falder i vandet, og vesten hjælper dig med at holde varmen. Alle sejlere bør bære redningsveste, uanset om de er erfarne svømmere eller om de er i dårligt vejr. Det er dog kun et lovkrav, at båden skal være udstyret med nok redningsveste til alle personer – ikke at de også skal bæres. Hvis du står og mangler et par kvalitets redningsveste, til din næste sejltur. Så besøg hjemmesiden i dag og se det store udvalg, hvor du frit kan vælge de redningsveste du ønsker.