Elsk dit hår og din krop

Din krop er den ene ting, du har med dig hele tiden. Derfor er det spild af tid at gå rundt og sige grimme ting til dig selv og rakke ned på den krop, som er den eneste, du har. Kan skammen og de negative tanker erstattes af ren kærlighed til dig selv, så vil dagene ikke kun blive bedre, men du vil sandsynligvis også få det bedre med dig selv.

Lige, som det skal være

Der er ikke noget galt med din krop. Den er som den er, og det er helt okay. Der vil være dele, som altid forandrer sig, da kroppen ikke er statisk. Så hvis du for eksempel begynder at spise sundere eller mindre sundt, end du plejer, så vil du højst sandsynligt se forandring. Du skal selvfølgelig altid arbejde dig hen imod at have det godt, og det har man oftest på en sund og varieret kost og med en krop, som ofte er i bevægelse. Men som udgangspunkt er du lige, som du skal være.. Nogle vil gerne ændre på kroppen, for at se ud på en anden måde. Det kan som sådan være fint, men det kan være en rigtig god ide lige at reflektere over, hvad det egentlig er, man ønsker at opnå. Du skylder ikke andre noget med dit udseende, og du skal ikke leve op til noget som helst.

Ønsker om at ændre

Små ting, som at ændre på dit hårs struktur, kan også være et ønske. Hvis du er kommet frem til, at forandringen kun er for din egen skyld, så kan det være, du undersøger produkter som new nordic hair volume. GIver det mening for dig, kan du tjekke pris på produktet new nordic hair volume. Kosttilskud kan aldrig træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten.