Den frygtede elregning

Man kan blive helt svedig, når man finder sin elregning i postkassen. Med i dags elpriser, som flyver op og ned, kan det være en ret uforudsigelig mundfuld. Ikke nok med, at regningen er uforudsigelig, så er den oftest også uforståelig. Men der findes en måde, hvorpå du kan komme din elregning lidt i forkøbet, og den kommer her.

El-vejrudsigten

Det er faktisk muligt for dig at tjekke elpriser, som du tjekker vejret, inden du hopper på cyklen om morgenen. Du kan downloade en elpriser time for time app, som kan give dig et hurtigt overblik over, hvornår det vil være smartest at starte vasken i vaskemaskinen. Faktisk, er denne oversigt ganske gratis at hente, men den kan spare dig mange penge i det lange løb. Desuden, gør appen det klart og tydeligt hvilken time, du kan bruge billigst strøm. Dette gør sig selvfølgelig kun gældende, hvis du har en variabel el-aftale med dit elselskab, og ikke hvis du betaler en fast pris.

Tryghed

Det er ikke kun af økonomiske årsager, en time for time app er god. Det handler også om at give sig selv noget, man kan forholde sig til og finde tryghed i, når verden og økonomien er så usikker, som den er lige nu. Det bliver på en måde en forsikring for dig om, at du gør dit bedste for at holde dit forbrug nede. Du mister intet på at give det et forsøg, og desuden giver det dig en god anledning til, at kigge din energiaftale og dit energiforbrug igennem for fejl eller ekstra udgifter. Der er nemlig mange tillæg involveret i en el-aftale, og det kan koste dig dyrt, hvis dit elselskab ikke er gennemsigtige omkring det. Så sæt dig ind i din leverandør og sæt dig ind i elpriserne. Så er du godt på vej til at spare en masse energi.