DC-Supply laver lakseslagteri i en 40 fods container

Når der snakkes containere, så er det vigtigt, at de bedste muligt matcher dine behov og ønsker. Hos DC-Supply kan du være sikker på, at de møder netop dine specielle krav, så du får en god og effektiv container. Det har de blandt andet gjort for kunder, der ønskede lakseslagteri i specialbygget 40 fods container.

Få specialbygget en 40 fods container hos DC-Supply

DC-Supply har bygget og leveret lakseslagteri i specialbygget 40 fods container til Færøerne. De har endda lavet flere, da de har en unik erfaring, der gør det muligt for dem at levere specifikke løsninger, der matcher kundernes behov. Derfor vil en specialbygget 40 fods container til lakseslagteri også matche den enkelte kundes ønsker og behov. Lakseslagterierne er lavet i ISO-standard 40 fods container, og de er blevet udført i tæt samarbejde med kunden. Det er vigtigt, at det kan anvendes til netop lakseslagteri, og derfor er der også nogle ting, de skulle tage højde for, da de lavede den. Når de skal designe en container, som bl.a. en specialbygget 40 fods container til lakseslagteri, har de et team, der tager sig af beregninger og 3D visualisering ud fra kundens behov. Derefter kan selve håndværket gå i gang med smedearbejde, der har udvidet både højde og bredde på containeren.

De ombygger en 40 fods container til lakseslagteri

Typisk er en 40 fods container 2,4 meter i bredden og 2,6 meter i højden. Efter de har ombygget til lakseslagteri, er den i stedet 3,7 meter bred og 3,35 meter høj. Det giver den helt rigtige plads, når der skal anvendes specialudstyr til lakseslagteri. Ved et lakseslagteri i specialbygget 40 fods container skal der isoleres og forsynes med indvendig beklædning. Det skal være vandfast, så det er let at rengøre. Derudover vil der være en skridsikkert underlag og et afløb i gulvet. Indvendigt er der også el-pakke, LED loftarmaturer og håndvask i rustfri stål. Det er altså en 40 fods container, der specifikt er specialbygget til et lakseslagteri, som netop gør det muligt at arbejde derinde. Du kan se med deres smarte og specialdesignet 40 fods container til lakseslagteri, at de har en bred viden og gode løsninger, der netop gør dem det ideelle valg. Det er uanset, om du har brug for lakseslagteri, eller har brug for en helt andet specialdesignet container. Find alle kontaktoplysninger på www.dc-supply.dk.

DC-Supply producerer og leverer altid containere i høj kvalitet, uanset om det er til transport, slagteri, opbevaring eller andet. De lytter til dine ønsker og behov, og de skaber derefter den helt rette container.