Bubetti er et dansk-italiensk mærke

SCARPA er stolt forhandler af Bubetti. Bubetti er et dansk-italiensk mærke, som de hos SCARPA deler værdier med. Ligesom vores egne SCARPA produkter, så er Støvlernes kendetegnet ved at blive produceret på Italienske, familieejede fabrikker. I Bubettis tilfælde er fabrikkerne placeret i Firenze og derfor går Bubetti også under navnet Bubetti Firenze. Derudover ligger bubettis fokus på brug af slidstærke og holdbare materialer, hvilket også er en værdi, som de hos SCARPA lægger stor vægt på. På Scarpas hjemmeside kan man finde et udvalg af deres produkter – herunder et stort udvalg af bubetti støvler. støvlerne fås i et væld af forskellige designs, farver og materialer, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Om det er et par simple sorte læderstøvler, som passer perfekt til både hverdag og fest, eller et par klassiske cowboystøvler til den mere hverdagsnære stil, så kan bubetti støvler helt sikkert opfylde dine behov.

Lækre støvler eller blot ønsker at give din garderobe en frisk

Uanset om du er på jagt efter nye lækre støvler eller blot ønsker at give din garderobe en frisk nystart, så kan bubetti støvler være det rette valg for dig. Besøg SCARPA hjemmeside i dag for at finde dine bubetti støvler. På SCARPA Copenhagen stræber de os på at have et godt og varieret udvalg af både damestøvler og herrestøvler fra Bubetti, samt at få nye kollektioner hjem, når de bliver sat til salg. Hvis du leder efter et par Bubetti-støvler, som ikke er til stede i din ønskede størrelse, kan du med fordel kontakte os på mail eller telefon. På den måde kan de måske bestille dine foretrukne bubetti støvler i den ønskede størrelse hjem til dig. Støvlerne findes i et utal af designs, farver og materialer, så der er helt sikkert noget for enhver smag.

SCARPA tilbyder fri fragt på hele deres sortiment

Hvis du går med tanken om at købe et par bubetti støvler, så kan du med ro i maven gøre det. Hos SCARPA tilbyder de nemlig fri fragt på hele deres sortiment. Om du køber for 500kr. eller for 3000kr. så får du stadig fri fragt på din ordre af støvler hos SCARPA.