Bioposer fra BIOBAG ZENZO er et fornuftigt og bæredygtigt valg

BIOBAG ZENZO forhandler byrumsinventar og miljøprodukter til detailhandel, det offentlige Danmark og private. Virksomheden har specialiseret sig i produkter til affaldshåndtering – såsom bioposer – der er bionedbrydelige og fuldt komposterbare, sådan at I har muligheden for at kunne skille jer af med jeres affald med god samvittighed.

Bioposer efterlader ingen mikroplast ved nedbrydning

Bioposer er bionedbrydelige affaldsposer, der fungerer som et alternativ til konventionelle plastposer. Deres bionedbrydelige kvalitet betyder nemlig, at bioposer med sikkerhed ikke efterlader mikroplast i det madaffald, du smider ud i posen. Affaldet forurenes derfor aldrig, ligesom at de rester af bioposer, der uundgåeligt måtte ende med at være tilbage, altid vil komposteres fuldt ud. Bioposer er derfor et godt valg til jer, der for eksempel ønsker at bruge madaffald som gødning til landbruget. Bioposerne sørger i dette tilfælde for, at intet uønsket mikroplast spredes på markerne. Bioposer fra BIOBAG ZENZO fås desuden i form af både poser og sække i forskellige størrelser og design. Biohundeposer, biobæreposer, biofryseposer og komposterbare engangsforklæder er for eksempel alle produkter i kategorien bioposer, der gør det muligt for dig, at omgås dit organiske affald bedst muligt. Udvalget af produkter stopper dog ikke her, da BIOBAG ZENZO også producerer bioplantefolie til landbruget og biofilm til industrien.

Bioposer er blot en enkelt produkttype fra BIOBAG ZENZO

BIOBAG ZENZO og deres store produktudvalg omfatter som sagt en lang række smarte produkter, der er sat i verden med ambitionen om at kunne gøre en forskel for vores miljø. Udover bioposer, har BIOBAG ZENZO også erfaring med løsninger i form af fuldt nedgravede affaldscontainere og andre former for totalløsninger, hvor affaldscontainere både leveres og installeres. Delvist nedgravede affaldscontainere er for eksempel også altid en mulighed, ligesom at fleksible og vedligeholdelsesfrie affaldshuse og containerskjulere også er at finde i deres katalog. BIOBAG ZENZO er en del af virksomheden BIOBAG International, der er en af verdens førende producenter af bioplast, og de leverer produkter til både landbruget, industrien og detailhandlen. Disse produkter omfatter eksempelvis bioplantefolie, biofilm og indkøbsposer i bioplast, der alle er produkter, som forsøger at gøre sit for at mindske spredningen af mikroplast i verden. BIOBAG ZENZO har flere års erfaring i branchen, og de har formået at opbygge flere velfungerende samarbejder med både kunder, leverandører og rådgivere. Medarbejdernes store personlige engagement og kreative indstilling til arbejdet betyder desuden også, at der altid indgås samarbejder, hvor kundens individuelle ønsker er i fokus. Vil du vide mere om, hvordan du får fat på de smarte løsninger BIOBAG ZENZO tilbyder? Besøg www.zenzo.dk i dag og læs mere.