Er det tid til en ny hobby?

Det er godt at have en hobby eller to, så man har noget at gå op i og bruge tid. Nogle har en hobby, så de kan dyrke det, som de brænder for, og andre har en hobby, fordi det er et frirum. De fleste mennesker lever i dag et lang liv, så der er altså også tid og plads til, at man udforsker andre ting, som kunne blive til en ny hobby. At finde en ny hobby, kan være med til, at man udvikler sig og holder hjernen i gang. Derfor er det måske værd at overveje, om tiden er inde til en ny hobby for dig.

Har du overvejet guitar?

Det er ikke bare helt vildt sejt at kunne spille på et instrument, men det er også en rigtig god træning af hjernen, da det både er udfordrende og stimulerende for dig, da du får mulighed for at være kreativ. 

Der findes rigtig mange instrumenter, så du vil uden tvivl kunne finde det rette instrument for lige netop dig. Dog er det værd at overveje en guitar, da den nemt kan tages med rundt og bruges i forskellige sammenhænge. Den kræver heller ikke meget plads og kan købes i mange udgaver. 

Hvordan starter man?

Man hvordan starter man så lige? En god idé er selvfølgelig at anskaffe sig en guitar, som man enten kan prøve at finde brugt eller købe fra ny. Derefter er næste skridt, at du lærer guitar strenge navne, så du lærer, hvordan du skal bruge den og kommer godt fra start. Du vil altså lære de forskellige toner at kende. 

De forskellige strenge har nemlig forskellige toner, som for eksempel 1. streng, som er den tykkeste streng, som også laver de dybeste toner, hvor 6. streng er den tyndeste og laver de højeste toner. Du kan her også finde huskeregler på nettet, så du hurtigt lærer det og kan begynde at spille. 

Spørg om hjælp

Når man er ny til noget, så er det aldrig en skam at spørge om hjælp. Det er faktisk en kæmpe fordel at opsøge hjælp, så man kommer bedst fra start og hurtigere lærer det. Det er derfor en virkelig god idé, at man opsøger en forhandler, som kan hjælpe med at finde ud af, hvilken guitar man skal have og hvilket udstyr der følger med, så man kan passe på den.