4 bud på underholdning til den næste firmafest

En firmafest er en glimrende mulighed for at styrke medarbejdernes bånd, fejre virksomhedens succes og give alle en chance for at slappe af og have det sjovt. Ud over lækker mad og drikke er underholdning en afgørende faktor for at skabe en mindeværdig aften. Her får du nogle forslag til, hvad du skal overveje til din firmafest underholdning.

Stand-up comedy show

Book f.eks. en professionel stand-up komiker til at optræde som underholdning til firmafesten. Latter er en fantastisk måde at bringe folk sammen på, og en god komiker vil skabe en sjov og afslappet atmosfære. Der er flere komikere, som tilbyder at komme ud til firmaarrangementer, og de har hver sin humor og stil, som kan tilføje noget til jeres fest.

Quizkonkurrence

Organisér en sjov og udfordrende quizkonkurrence med spørgsmål f.eks. om virksomheden og/eller mere generelle emner. Det vil teste medarbejdernes viden og samtidig skabe konkurrenceånd og teamwork. Du kan også gøre quizzen mere personlig ved at lade den omhandle ting, som medarbejderne har sagt eller gjort f.eks. ved, at de selv indsender nogle muligheder til dig.

Foto- og videobåse

Opsæt en fotoboks eller videobås, hvor medarbejderne kan tage sjove billeder eller optage korte videoer, som aftenen udfolder sig. Det vil give dem en sjov aktivitet og også skabe minder fra festen. Billederne kan I f.eks. hænge op på kontoret eller lægge op på jeres interne kommunikationsplatform, så I kan dele dem.

Live-bands eller DJ

Skab en festlig stemning med levende musik fra et live-band eller en professionel DJ, som kan skrue op for musikken. Musik er en fantastisk måde at få folk til at danse og nyde aftenen sammen. Det er dog en god idé at overveje, hvor højt musikken skal stå f.eks. under spisning, så folk stadig kan snakke sammen uden at råbe.